love & peace

STRIK SWEATER Peace & Love M/L

Her har vi endnu en perfekte strik sweater til dig! SWEATER er lavet af 100% AKRYL . En blød og behagelig sweater, der er dejlig at have på, hele dagen.


 


Her har vi endnu en perfekte strik sweater til dig! Denne STRIK SWEATER er lavet af 100% AKRYL . Dette giver den en blød og behagelig sweater, der er dejlig at have på hele dagen. Den er fremstillet med et moderne design, som giver et flot look og passer til enhver lejlighed. Vi har sørget for, at denne sweater er designet med komfort i tankerne. Det er let og luftigt, så du kan bevæge dig uden at føle dig strammet. Den er også åndbar, så du ikke skal bekymre dig om at overophede. Vores STRIK SWEATER Peace & Love M/L er holdbar og slidstærk, så du kan nyde den i mange år. Det vil se godt ud, uanset hvor og til hvilken lejlighed du bruger den. Passer til et par jeans eller lige, hvad du føler dig smuk og godt tilpas i. 


Plaf.dk -Peace, Love & Fashion

Plaf.dk Vores vision er dig. Peace, Love And Fashion. Vi tilbyder alt det bedste på ét sted. Moden fra 60érne & 70érne har aldrig helt sluppet taget i modeverdenen. Hippie tiden lever.

Læs mere
Abonner på vores nyhedsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard

© 2023 Plaf.dk -Peace, Love & Fashion