love & peace

STRIK SWEATER BEIGE M/L

Her har vi den perfekte strik sweater til dig! Denne STRIK SWEATER er lavet af 70% AKRYL 30% POLYESTER . Du vil elske den mere og mere for hver dag der går.


 


Her har vi den perfekte strik sweater til dig! Denne STRIK SWEATER er lavet af 70% AKRYL 30% POLYESTER . Dette giver den en blød og behagelig pasform, der er dejlig at have på hele dagen. Den er fremstillet med et moderne snit, som giver et flot look og passer til enhver lejlighed. Vi har sørget for, at denne sweater er designet med komfort i tankerne. Det er let og luftigt, så du kan bevæge dig uden at føle dig strammet. Den er også åndbar, så du ikke skal bekymre dig om at overophede. Vores STRIK SWEATER BEIGE M/L er også holdbar og slidstærk, så den kan holde i mange år. Det vil se godt ud, uanset hvor ofte du bruger det. Så hvad venter du på? Du vil kun bliver mere og mere forelsket i den for, hver dag der går.


Plaf.dk -Peace, Love & Fashion

Plaf.dk Vores vision er dig. Peace, Love And Fashion. Vi tilbyder alt det bedste på ét sted. Moden fra 60érne & 70érne har aldrig helt sluppet taget i modeverdenen. Hippie tiden lever.

Læs mere
Abonner på vores nyhedsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard

© 2023 Plaf.dk -Peace, Love & Fashion