love & peace

STRIK SWEATER

Hvis du leder efter den perfekte sweater til vinteren, så har vi det du søger! Vores strik sweater har et klassisk design.


 


Hvis du leder efter den perfekte sweater til vinteren, så har vi det du søger! Vores strik sweater har et klassisk design og er fremstillet af 80% akryl og 20% uld jersey strik, som giver en blød og behagelig fornemmelse. Den er velegnet til enhver lejlighed og kan bruges både på arbejdet og i fritiden. Vores strik sweater kommer i to forskellige farver, så du kan finde den der passer bedst til din stil. Det er den perfekte måde at holde varmen på og samtidig se trendy ud. Du vil helt sikkert se godt ud i denne sweater og være klar til at tage på eventyr! Så hvad venter du på? Bestil din strik sweater i dag og nyd den komfortable pasform og det klassiske design. Vi lover, at du ikke vil fortryde det!


Relaterede produkter

Plaf.dk -Peace, Love & Fashion

Plaf.dk Vores vision er dig. Peace, Love And Fashion. Vi tilbyder alt det bedste på ét sted. Moden fra 60érne & 70érne har aldrig helt sluppet taget i modeverdenen. Hippie tiden lever.

Læs mere
Abonner på vores nyhedsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard

© 2023 Plaf.dk -Peace, Love & Fashion