love & peace

Tye Dye Nederdel

Tye Dye Nederdel – se cool ud med denne fede nederdel! Vores 100% bomulds Tye Dye nederdel er det perfekte valg for enhver modebevidst kvinde Med sine flotte fa


 


Tye Dye Nederdel – se cool ud med denne fede nederdel! Vores 100% bomulds Tye Dye nederdel er det perfekte valg for enhver modebevidst kvinde Med sine flotte farver og total fede stil, vil du helt sikkert skille dig ud fra mængden. Nederdelen har et moderigtigt design, der gør det muligt for dig at kombinere den med alle dine yndlingsgenstande. Den har en løs pasform, som giver dig masser af bevægelsesfrihed og komfort. Den er lavet af høj kvalitet bomuld, der er åndbar og meget behagelig at bære. Du kan style denne nederdel på utallige måder. Brug den til en dag i byen med et par sneakers og en t-shirt, eller gå all in med et par sandaler og en bluse. Uanset hvad du vælger, vil du helt sikkert se cool ud. 


Relaterede produkter

Plaf.dk -Peace, Love & Fashion

Plaf.dk Vores vision er dig. Peace, Love And Fashion. Vi tilbyder alt det bedste på ét sted. Moden fra 60érne & 70érne har aldrig helt sluppet taget i modeverdenen. Hippie tiden lever.

Læs mere
Abonner på vores nyhedsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard

© 2023 Plaf.dk -Peace, Love & Fashion