De La Mur

Weekend Taske Lys-rød

Weekendtaske - perfekt look til alle lejligheder! Mellemstore håndtag, almindelig lys-rød stof, inderlomme med lynlås & beige bomuld sildeben håndtag. 60x38 cm.


 


Weekendtaske - perfekt til enhver lejlighed! Vores lækre weekendtaske er det perfekte valg til enhver lejlighed. Den har mellemstore håndtag på toppen og er lavet af lys-rød stof. Den har en inderlomme med lynlås, og beige bomuld sildeben håndtag, der giver et elegant look. Weekendtasken er utrolig praktisk og nem at bruge. Den har en bredde på 60 cm og en højde på 38 cm, så den passer perfekt til alle dine ting. Vedligeholdelsen af weekendtasken er meget simpel. Vi anbefaler at vaske den koldt og ikke bruge en tørretumbler. Så hvad venter du på? Bestil vores lækre weekendtaske i dag og få det perfekte look til enhver lejlighed! Weekendtaske - perfekt til enhver lejlighed! 


Plaf.dk -Peace, Love & Fashion

Plaf.dk Vores vision er dig. Peace, Love And Fashion. Vi tilbyder alt det bedste på ét sted. Moden fra 60érne & 70érne har aldrig helt sluppet taget i modeverdenen. Hippie tiden lever.

Læs mere
Abonner på vores nyhedsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard

© 2023 Plaf.dk -Peace, Love & Fashion