De La Mur

Vera Medium taske

Vera Medium Taske: Elegant look med hvidt/beigestribet print, justerbart håndtag, lynlås & forlommer. Mål; 44x34 cm. Få den ægte modeoplevelse!


 


Vera Medium Taske er en smuk og stilfuld skuldertaske, der vil give dig et elegant look. Den har et hvidt og beigestribet printstof, et justerbart langt håndtag, en indvendig lynlåslomme og to forlommer foran. Taskehåndtaget er lavet af beige bomuldssildeben, som gør den ekstra stilfuld. For at sikre, at taskeholderne holder sig i god stand, anbefales det at vaske den i koldt vand og undgå at bruge en tørretumbler. Bredde x Højde 44 x 34 cm. Vera Medium Taske er den perfekte måde at tilføje et strejf af elegance til dit outfit. Det er en moderne taske, der er lavet af kvalitetsmaterialer og designet til at vare længe. Den er funktionel og stilfuld på samme tid, så du kan bære den med stolthed. Glem ikke at få denne fantastiske taske og oplev den ægte modeoplevelse!


Plaf.dk -Peace, Love & Fashion

Plaf.dk Vores vision er dig. Peace, Love And Fashion. Vi tilbyder alt det bedste på ét sted. Moden fra 60érne & 70érne har aldrig helt sluppet taget i modeverdenen. Hippie tiden lever.

Læs mere
Abonner på vores nyhedsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard

© 2023 Plaf.dk -Peace, Love & Fashion