De La Mur

Stor shopper taske med skulderstropper. Kunstlæder

En stor shopper taske med skulderstropper i kunstlæder med en mørk brun vasket effekt er det perfekte valg for dig, der ønsker at få et klassisk og tidløst


 


En stor shopper taske med skulderstropper i kunstlæder med en mørk brun vasket effekt er det perfekte valg for dig, der ønsker at få et klassisk og tidløst design. Denne taske har et flot look, som vil tilføje et touch af elegance til ethvert outfit. Taske har en bredde på 50 cm og en højde på 39 cm, så der er rigelig plads til alle dine vigtigste ejendele. Den kan vaskes ved 40 grader, så den altid ser ny ud. Dette er den perfekte taske til enhver anledning, da den er både solid og smuk. Med denne taske kan du vise dit personlige stil og få en fantastisk og moderigtig look. Så gå ikke glip af denne store shopper taske med skulderstropper i kunstlæder med en mørk brun vasket effekt.


Plaf.dk -Peace, Love & Fashion

Plaf.dk Vores vision er dig. Peace, Love And Fashion. Vi tilbyder alt det bedste på ét sted. Moden fra 60érne & 70érne har aldrig helt sluppet taget i modeverdenen. Hippie tiden lever.

Læs mere
Abonner på vores nyhedsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard

© 2023 Plaf.dk -Peace, Love & Fashion