De La Mur

Grace Premium taske

Grace Premium Taske: En stilfuld & moderne taske til hverdagsbrug. GRS-certificeret bomuld, genbrugsmaterialer & bæredygtig produktion.


 


Grace Premium Taske er en stilfuld og moderne taske, der er perfekt til hverdagsbrug. Den har et langt justerbart håndtag og to mellemstore håndtag på toppen, så du kan bære den på skulderen eller som en skulderrem. Taskekroppen er lavet af et blødt stof med et hvidt og brunt geometrisk print på den øverste del og et almindeligt brunt stof på den nederste del. Der er også en inderlomme med lynlås og beige bomuld sildeben håndtag for ekstra komfort. For korrekt vedligeholdelse anbefales det at vaske den koldt og ikke bruge en tørretumbler. Grace Premium Taske er perfekt til hverdagsbrug og giver dig mulighed for at udtrykke din personlige stil. Denne kollektion er lavet med GRS-certificeret bomuldsstof, genbrugsmaterialer og bæredygtig produktion. 


Plaf.dk -Peace, Love & Fashion

Plaf.dk Vores vision er dig. Peace, Love And Fashion. Vi tilbyder alt det bedste på ét sted. Moden fra 60érne & 70érne har aldrig helt sluppet taget i modeverdenen. Hippie tiden lever.

Læs mere
Abonner på vores nyhedsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard

© 2023 Plaf.dk -Peace, Love & Fashion