love & peace

MARINEBLÅ STRIKKET JAKKE

MARINEBLÅ STRIKKET JAKKE – den perfekte jakke til enhver lejlighed! Jakken har et moderne design, der gør den nem at style med enhver beklædning
MARINEBLÅ STRIKKET JAKKE – den perfekte jakke til enhver lejlighed! Vi har her den perfekte jakke til enhver lejlighed. Denne marineblå strikkede jakke er lavet af 85% polyester og 15% akryl, så den er både behagelig og slidstærk. Jakken har et moderne design, der gør den nem at style med enhver beklædning. Denne marineblå strikkede jakke er perfekt til både hverdag og fest. Den kan styles med jeans og en T-shirt for et afslappet look eller med en kjole for et mere formelt look. Jakken er let og åndbar, så du kan bære den hele året rundt. Jakken har et feminint snit, der fremhæver dine feminine former. Denne jakke er et must-have i enhver garderobe. Bestil den nu og føl lækker hele vinteren!


Relaterede produkter

Plaf.dk -Peace, Love & Fashion

Plaf.dk Vores vision er dig. Peace, Love And Fashion. Vi tilbyder alt det bedste på ét sted. Moden fra 60érne & 70érne har aldrig helt sluppet taget i modeverdenen. Hippie tiden lever.

Læs mere
Abonner på vores nyhedsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard

© 2023 Plaf.dk -Peace, Love & Fashion