Peace, Love og værd at vente på!


Læs om vores Peace, Love og værd at vente på princip.Hvorfor sender i ikke samme dag?

Vores leveringstid er som regel mellem 6-8 arbejdsdage. Det gør vi fordi vi har valgt det sådan. Med udgangspunkt i bæredygtighed og for at minimerer tøjspild og sikre dig gode priser, bruger vi udelukkende vores leverandøres lager, så vi på den måde ikke har et overforbrug at tøj der ender på lager i længere perioder. Peace, Love og værd at vente på, kunne være vores "lager slogan"  Mange modeforretninger køber stort ind med det resultat, at de ofte må sælge ud eller i værste fald, smide tøj ud fordi der er kommet ny mode eller skift i årstiden. Det betyder på verdensplan, at tekstil er en af de absolut største industrier der bidrager med hele 10% af verdens co2 udledning. VI kan ikke gøre det alene, med ved at vi kun bestiller i mindre mængder, er vi med til at holde produktionen nede på de store tekstil producenter. 


Betyder det noget for prisen?

Nej er det korte svar. Mange har den opfattelse af, at når virksomheder køber stort ind, køber de billigere. Det er også sandt nok. Men hvem betaler for det store varelager? Det gør du som kunde. De store virksomheder der køber stort ind, skal have en avance på hvert produkt de sælger, så det kan dække udgifter til store lagerlokaler og de udgifter der er forbundet med at have et kæmpe lager til en vis værdi. 

Er størrelserne EU standard?

Ja alt vores tøj er produceret ud fra EU standard. Det betyder at du ikke skal bekymre dig om, om du skal bestille i den størrelse du normalt bruger. Vores tøj er ikke masse produceret i Kina, så du kan regne 100% med kvaliteten.


Plaf.dk -Peace, Love & Fashion

Plaf.dk Vores vision er dig. Peace, Love And Fashion. Vi tilbyder alt det bedste på ét sted. Moden fra 60érne & 70érne har aldrig helt sluppet taget i modeverdenen. Hippie tiden lever.

Læs mere
Abonner på vores nyhedsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard

© 2023 Plaf.dk -Peace, Love & Fashion